Operem en totes les fases de producció i transport d'energia en el sector de l'Oil & Gas, garantint la seguretat i durabilitat dels actius dels nostres clients.

SOCOTEC treballa des de fa més de 20 anys per garantir la seguretat i durabilitat dels actius en tota mena d'instal·lacions industrials, per la qual cosa participa en totes les fases dels projectes del sector del petroli i el gas.

SOCOTEC intervé en tots els elements de les plantes petroquímiques, especialment en tancs d'emmagatzematge i línies de transport energètic, on la tasca dels tècnics certificats realitzant inspeccions periòdiques d'acord amb la normativa és crucial. Els nostres equips utilitzen la millor tecnologia per dur a terme assajos no destructius, fent ús de tècniques no invasives per garantir la seguretat tant dels tècnics com de l'estructura on treballen.

Producció i transport de l'energia

Des de SOCOTEC intervenim en totes les fases del procés de producció i transport de l'energia.

Intervenim en la zona d'extracció mitjançant el manteniment i control de plataformes offshore i les seves estructures.

El nostre departament naval avalua i analitza l'estructura dels vaixells usats per al transport d'energia. Un cop aquesta energia ha arribat a la refineria o instal·lació d'emmagatzematge, provem i inspeccionem els tancs d'emmagatzematge i les línies de transport internes.

També duem a terme proves avançades per controlar i inspeccionar les principals canonades utilitzades per transportar energia. Treballem amb tècnics certificats que operen sota els principals estàndards internacionals i fan servir els equips més avançats.

Les nostres activitats

En fase de projecte, fem campanyes geotècniques i d'investigació sobre el terreny, com la planificació geomètrica per delimitar el terreny i l'espai.

Realitzem controls tècnics de qualitat quan les estructures es troben en fase de construcció. També portem a cap assajos i inspeccions no destructives (END) que garanteixen la vigilància de la qualitat durant tot el projecte.

Intervenim en el manteniment durant l'operació d'un actiu, maximitzant la seva vida útil i garantint la seva durabilitat.

socotec-oil-gaz-installaciones.

Especialistes en el sector Oil & Gas

A SOCOTEC tenim una àmplia experiència en el sector Oil & Gas. Apliquem els mitjans i tecnologies més adequades tenint en compte les necessitats de cada projecte. Així mateix, comptem amb un ampli equip d'experts per garantir les millors solucions i l'èxit de qualsevol operació. Contacta amb nosaltres per a més informació sobre els nostres serveis.

Vols saber més sobre els nostres serveis a Oil & Gas? Contacte

Contacta