Oferim serveis en l'àmbit de la gestió i consultoria energètica, com la incorporació d'energies renovables o plans de millora energètica.

Treballem amb els nostres clients per tenir indústries més eficients i recursos més sostenibles.  

L'eficiència energètica s'ha convertit en els últims anys en una de les principals eines per reduir les emissions de CO2 emeses a l'atmosfera i, per tant, conservar el nostre planeta.

A SOCOTEC oferim serveis de consultoria energètica. Protegim el medi ambient, per això, mitjançant tècniques i mesuraments dels consums energètics, apliquem mesures de millora d'eficiència i gestió energètica als nostres clients, des de la generació d'energia fins al seu consum final.

Realitzem estudis de viabilitat que permetin incorporar energies renovables (solar, hidràulica, eòlica, biomassa i geotèrmia) i reduir l'ús d'energies no renovables i l'extracció de recursos naturals.

Parleu amb els nostres experts

Gestió energètica

SOCOTEC ofereix diferents solucions en l'àmbit de l'energia que aconsegueixen reduir les hores de personal dedicades a la gestió energètica, reduir els costos de les factures energètiques, optimitzar els processos i millorar l'eficiència energètica:

 • Servei integral d'eficiència energètica
 • Gestió i millora energètica mitjançant digitalització (plataforma IoT)
 • Seguiment de contractes energètics (electricitat, gas, etc.)
 • Diagnòstic i auditoria energètica
 • Plans d'acció d'estalvi energètic
 • Projectes, seguiment i monitoratge de plans de millora energètica
 • Implantació de sistema de gestió energètica ISO 50.001
 • Certificació energètica d'edificis
 • Gestió de subvencions d'eficiència energètica i rehabilitació d'edificis
 • Due dilligence tècnica
 • Estudis d'instal·lació de plaques solars fotovoltaiques
 • Estudis i projectes per a generació d'hidrogen
 • Disseny, instal·lació i canvi en aire comprimit, il·luminació, climatització, baixa i mitjana tensió, etc.

El nostre objectiu

Ajudem els nostres clients a controlar l'estat energètic de la seva empresa, amb l'objectiu d'aportar solucions que millorin els processos productius i identifiquin possibles avaries. La introducció d'aquestes mesures d'eficiència energètica i la incorporació de fonts d'energia renovables millora immediatament la sostenibilitat econòmica, ambiental i social de les empreses.

L'hidrogen verd, el fast-pass a un futur sense emissions de CO2

 

A SOCOTEC som experts en Hidrogen i energies renovables, i donarem seguretat i viabilitat al teu projecte de planta de producció d'hidrogen verd.

El procés de transformació de l' energia en hidrogen mitjançant electròlisi sol dur-se a terme en el mim lloc on se situa la planta de subministrament d' hidrogen.

L' alta volatilitat i reactivitat de l' hidrogen i comporta requisits de seguretat i compliment de reglaments extremadament rigorosos.

A SOCOTEC comptem amb àmplia experiència i coneixement especialitzat en aquesta àrea, la qual cosa ens permet afrontar aquests reptes de manera eficaç i garantir l' operació segura i eficient de la planta d' hidrogen.

Serveis integrals d'hidrogeneració

A SOCOTEC som pioners a oferir serveis de "permitting" o "permisologia" Mitjançant aquest procés el nostre departament d'Energia i Medi ambient obté els permisos i autoritzacions necessàries per part de les autoritats competents per a la construcció, operació i funcionament d'una instal·lació industrial d'hidrogen.

Alguns dels aspectes a considerar durant aquest procés inclouen:

 • Avaluació d'impacte ambiental: Cal realitzar estudis que avaluïn els possibles efectes que la construcció i operació de la planta de producció d'hidrogen puguin tenir a l'entorn, en termes d'emissions, soroll, aigua, sòl, entre d'altres.
 • Zonificació i ús de sòl: Verificar que la ubicació proposada per a la hidrogenera estigui adequada per a aquest tipus d'activitat i compleixi amb les regulacions locals de zonificació i ús de sòl.
 • Seguretat: S'han de complir amb estrictes estàndards de seguretat per a la manipulació, emmagatzematge i distribució de l'hidrogen, per evitar riscos potencials associats amb la seva alta inflamabilitat i reactivitat.
 • Compliment de normatives: Assegurar-se de complir amb totes les normatives i regulacions vigents relacionades amb la indústria de l'hidrogen i l'energia.

Assessorament integral per planificar i desenvolupar el teu projecte de generació o consum d'hidrogen

Dissenyar la planta de subministrament, considerant l' eficiència energètica, la seguretat i la sostenibilitat. Les nostres solucions personalitzades et permetran aprofitar al màxim el potencial de l'hidrogen com a font d'energia renovable.

Durant la fase de construcció i posada en marxa de la planta d'hidrogen els nostres especialistes brindaran supervisió tècnica per garantir que se segueixin els procediments adequats i es compleixin els estàndards de qualitat. 

La seguretat és la nostra màxima prioritat. Realitzarem una minuciosa anàlisi de riscos en la teva instal·lació, identificant possibles perills i establint mesures preventives per mitigar-los.

El nostre laboratori especialitzat en hidrogen durà a terme proves i assajos rigorosos en els equips i sistemes involucrats en la producció i emmagatzematge d' hidrogen. Aquests assajos ens permetran verificar el rendiment i la confiabilitat de la instal·lació, assegurant que compleixi amb els estàndards més exigents.

Ens encarreguem de presentar sol·licituds en els processos de convocatòries de i ajudes per a la transició a l'hidrogen.

Tren Hidrógeno

Estem compromesos amb els ODS plantejats per al 2030 i creiem que l'hidrogen complirà un paper fonamental en la descarbonització de sectors clau com la indústria i el transport.

A Aragó, som patrons de la Fundació per al Desenvolupament de Noves Tecnologies de l'Hidrogen, al costat d'una xarxa de més de 80 organitzacions involucrades en la cadena de valor de l'H2, des de la seva fase de producció fins a la seva aplicació o consum.

En els últims anys hem desenvolupat diversos projectes relacionats amb la cadena de valor de l'hidrogen, així com solucions amb tecnologia de l'hidrogen.

Tria SOCOTEC per millorar el teu rendiment energètic Contacte

Contacta

Parleu amb els nostres experts