Socotec Colombia Ingeniería

SOCOTEC Colòmbia

SOCOTEC Colòmbia és una consultora d'enginyeria global que forma part del grup internacional SOCOTEC, líder del sector amb una plantilla de més de 12.000 persones i presència a 26 països.

Som una consultoria d'enginyeria global

Oferim solucions innovadores a projectes d'enginyeria i construcció d'alta complexitat en els sectors de les infraestructures, Real Estate, edificació, indústria, logística, Oil & Gas, hidràulica i sanejament, energia i medi ambient.

Comptem amb un gran equip de professionals especialitzats en diferents àmbits. Això ens permet donar un suport global en el procés de projecció, planificació i anàlisi, des de la concepció de la idea i oferint solucions innovadores enfocades a la sostenibilitat i a la circularitat:

Donem serveis especialitzats 360º als nostres clients

Solidez Técnica Colombia

Enginyeria, geotècnia i auscultació

Tots els nostres projectes d'enginyeria s'adapten a les necessitats dels nostres clients en l'àmbit nacional i internacional. Proporcionem serveis especialitzats que cobreixen tots els aspectes del cicle de vida d'un projecte: fase de consultoria, enginyeria, assistència a obra, assajos, inspeccions, així com la geotècnia i l'auscultació.

Dissenyem projectes sostenibles i amb solidesa tècnica

Sostenibilidad en Colombia

Enginyeria Sostenible

Aportem solucions sostenibles i tecnològicament capdavanteres gràcies al nostre excel·lent coneixement tècnic. Apliquem la circularitat en les activitats que desenvolupem i apostem sempre per la transformació digital i la innovació en les nostres metodologies de treball.

Serveis de SOCOTEC Colòmbia

Descobreix els treballs d'enginyeria i construcció que desenvolupem a Colòmbia

Estudis i dissenys d'enginyeria, control i supervisions d'obra, estudis de CFD vent i foc i consultoria especialitzada a Colòmbia.

En el nostre estudi d'enginyeria a Colòmbia treballem en totes les àrees de transport (terrestre, marítim i aeri) realitzant estudis, dissenys, control i supervisions d'obra.

Comptem amb laboratoris certificats d'assaigs i geotècnia a Colòmbia, enfocats en assajos de materials i estudis de sòls, així com exploracions geotècniques.

Servicios ingeniería en Colombia

Descobreixi els nostres serveis a Colòmbia Contacte

Veure serveis

Equip de SOCOTEC Colòmbia

 • Equipo directivo
 • Carlos Ortiz Mesa

  Team Leader Tit. Civil Engineer, Specializing in Structures

 • Diana Hoyos Ruiz

  Architect, Urban Planner and Builder, with specialization in Project Management and Urban Law.

 • Oscar Montaña Sanabria

  Area Manager Quality Control and Geotechnical Laboratory - Laboratories Colombia

 • Lina Rodríguez Cardona - Colombia

  Lina Rodríguez Cardona - Colòmbia

 • Diego Silva Berbesi

  Team Leader – Laboratori de Bogotà D.C

ONAC CERTIFICACION

CERTIFICACIONS I ACREDITACIONS

Acreditació ONAC

A Colòmbia a la seu carrera 29C # 77- 55 Bogotà D.C i a la seu carrer 110 # 6QSN 522 – Bod N. 10 – Centre Industrial Zona Express, Barranquilla compta amb acreditació ONAC, vigent a la data, amb codi d'acreditació 15-LAB-001 sota la norma ISO/IEC 17025:2017.

VEURE ACREDITACIÓ

A Colòmbia a la seu carrera 29C # 77- 55 Bogotà D.C i a la seu carrer 110 # 6QSN 522 – Bod N. 10 – Centre Industrial Zona Express, Barranquilla compta amb acreditació ONAC, vigent a la data, amb codi d'acreditació 15-LAB-001 sota la norma ISO/IEC 17025:2017.

Omple el formulari i el nostre equip de professionals de SOCOTEC Colòmbia es posarà en contacte amb tu

Omple el formulari i el nostre equip de professionals de SOCOTEC Colòmbia es posarà en contacte amb tu

Colombia
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.