SOCOTEC opera en diversos sectors, amb l'objectiu de proporcionar serveis integrals i solucions innovadores a tots els nostres clients.

La nostra filosofia de treball està enfocada a aplicar criteris de sostenibilitat i circularitat en els projectes que desenvolupem.

Estem presents a 26 països i oferim solucions integrals adaptades a cada fase del cicle de vida d'un projecte. A SOCOTEC Espanya ajudem els nostres clients a assolir els seus objectius aportant la màxima qualitat, eficiència i fiabilitat.

Els nostres experts treballen aportant respostes de valor afegit per als àmbits d'infraestructura del transport, hidràulica, urbanisme, Real Estate, edificació, energia, indústria, medi ambient, Oil & Gas, naval i logística. Lideren els projectes combinant la seva àmplia experiència amb la capacitat de prendre decisions a llarg termini.

Implementar la tecnologia més puntera disponible és clau per afrontar els reptes des d'un enfocament a llarg termini de la gestió i el control, generant un impacte positiu i de creixement de futur.

Consulta als nostres experts Contacte

Contacta amb nosaltres