supervision-terminal-contenedores-moin

Supervisió del disseny, obres, equipament i ampliació de la terminal de contenidors de Moín

En el sector de l'obra civil hem treballat en la supervisió del disseny, obres i equipaments de la nova terminal de contenidors de Moín.

Informació general

Data (any): 2013 - 2018

Client: Consejo Nacional de Concesiones 

Ubicació: Costa Rica

Propietat fotografia: ©SOCOTEC Spain

Parleu amb els nostres experts

Resum del projecte

Supervisió del disseny, execució de les obres i equipament de la concessió d'obra pública amb servei públic per al disseny, finançament, construcció, operació i manteniment de la terminal de contenidors de Moín (TCM).

Terminal de contenidors de Moín

Detalls del projecte

Objectius de la supervisió:

  • Tècnic: pel que fa a l'abast del projecte i les seves especificacions tècniques per al disseny i construcció de les obres civils definides en el contracte de concessió.
  • Ambiental i social: compliment dels requisits definits per a les comunitats en les quals es desenvolupa el projecte, així com assegurar les obligacions ambientals.
  • Econòmic: compliment de les condicions econòmiques i financeres.
  • Administratiu: control administratiu, documental, legal, financer i funcional de l'empresa concessionària.
  • Suport logístic: dotar d'oficines i sales de reunions degudament equipades.
  • Assessorar.
  • Donar suport al gerent del projecte.
  • Exercir les tasques de supervisió.

La primera fase del projecte de la terminal de contenidors de Moín consisteix en una illa de 40 hectàrees a 500 metres de la costa del Carib, amb 600 metres de moll, dos amarradors (amb un calat de 14,5 metres), un espigó de 1.500 metres de longitud, un canal de 16 metres de calat i sis grues pòrtic Super Post Panamax per a contenidors. Això permetrà que la terminal operi amb vaixells en el rang dels 8.000 a 9.000 TEU, segons la configuració de càrrega. En futures fases d'ampliació, la profunditat dels amarradors es portarà als 16 metres, la qual cosa permetrà que la terminal operi amb vaixells de contenidors en el rang dels 15.000 TEU.

La terminal està construïda completament al mar, començant amb una entrada per a 12 carrils i una àrea d’emplenament de 78,6 Ha, les quals estan confinades per una escullera i dics de 3,907 metres.

Vols saber més sobre els nostres projectes? Contacte

Contacta amb nosaltres