aguas-ponta-preta

Projecte i direcció d'obra de la planta de tractament d'aigües residuals i dessalinitzadora a Cap Verd

Projecte i direcció d'obra de la depuradora d'aigües residuals i de la dessaladora per a subministrament d'aigua potable de la urbanització de Ponta Preta.

Informació general

Data (any): 2006 - 2012 

Client: Aguas de Ponta Preta 

Ubicació: Cap Verd  

Propietat fotografia: Gettyimages

Parleu amb els nostres experts

Resum del projecte

S'ha planificat una planta de tractament i dessalinització d'aigües residuals per subministrar aigua potable a la urbanització de Ponta Preta (Cap Verd).

Així mateix, s’ha realitzat la direcció de les obres de l’estació depuradora y dessaladora d'aigua.

Detalls del projecte

L'aigua procedent del clavegueram és captada per un conjunt d'estacions de bombament d'aigua residual situades en llocs estratègics, que després envien l’aigua a l'estació depuradora a un ritme de 1.000 m3 diaris, on es tracta mitjançant un sistema biològic amb tractament terciari per a la seva regeneració.

Aquesta instal·lació va ser dissenyada per tractar totes les aigües residuals generades per la zona de Ponta Preta i inclou instal·lacions de tractament, de manera que l'aigua pugui ser reutilitzada per a diversos usos.

El subministrament d'aigua potable està assegurat per 12 pous que bomben i transporten l'aigua de mar fins a la dessalinitzadora a un ritme de 3.000 m3 al dia. S'utilitza un procés d'osmosi inversa per extreure sal de l'aigua, que després es potabilitza per al consum humà.

Vols saber més sobre els nostres serveis? Contacte

Contacta amb nosaltres