Expo 2023 Madrid

SOCOTEC aposta per la sostenibilitat i industrialització a Rebuild 2023

dt. 04/04/2023 - 09:02

SOCOTEC es va destacar a Rebuild per la seva proposta en projectes en execució que posen en pràctica els objectius de sostenibilitat, digitalització i industrialització.

En aquesta edició, la companyia va disposar d'un espai per presentar el seu nou nom de marca, SOCOTEC Spain, que reforça els serveis d'enginyeria integral durant tot el cicle de vida.

Durant l'esdeveniment, SOCOTEC va demostrar el seu compromís en integrar la sostenibilitat, la digitalització i la industrialització de forma efectiva en els projectes que es troba desenvolupant. A més de participar en les diferents conferències de l'agenda del congrés, la companyia també va tenir un estand on va compartir amb els visitants la seva nova imatge i l'aposta de l'empresa en projectes referents de la sostenibilitat i industrialització com Castellana 69.

 

Sostenibilitat i industrialització: com construir la confiança necessària

SOCOTEC està duent a terme diversos projectes de construcció industrialitzada en col·laboració amb Culmia i Avintia, com el Plan Vive, que és un dels projectes més grans d'edificació residencial a Espanya. Aquest projecte inclou la construcció de 12 edificis amb 1.763 m² d'habitatges i s'espera una segona fase de 5 edificis addicionals de 1.137 m². Antonio Sánchez, director d'Edificació i Ciutats de l'oficina de SOCOTEC Madrid, ha destacat que aquest projecte és una fita en la construcció d'habitatges a Espanya i que és possible gràcies a la confiança i fiabilitat que SOCOTEC sempre ofereix als seus clients.

 

Heatherwick Studio i SOCOTEC lideren la innovació en construcció amb fusta a Espanya

Una de les sessions més esperades de Rebuild 2023 va ser la presentació d'Heatherwick Studio i Xavier Aguiló de SOCOTEC sobre la construcció d'espais d'oficina amb fusta. Es va destacar que aquest material ofereix una millor qualitat ambiental i creativa en els espais de treball, com es pot observar als edificis de Google a Kings Cross i Maggie Center a Leeds. La construcció amb fusta també permet un major control del procés de disseny i la possibilitat de col·laborar amb els industrials per oferir formes més innovadores.

A Rebuild 2023 ha quedat clar que l'evolució de la indústria de la construcció i la solució dels reptes del mercat i la societat requereixen un enfocament transversal.

Per a SOCOTEC, això no és una novetat, ja que fa anys que aposta i reforça el seu paper en la promoció de la sostenibilitat i la industrialització durant tot el cicle de vida dels actius. Ara, més que mai, és crucial transformar aquesta aposta en un objectiu concret i no simplement en una possibilitat.