Edifici d'oficines situat al passeig de la Castellana, a l'únic solar actualment disponible en aquesta gran artèria de la ciutat de Madrid.

Informació general

Data (any): 2021 - actualitat (en desenvolupament)

Client: El Corte Inglés Real Estate

Ubicació: Madrid (Espanya)

Propietat fotografia: Heatherwick Studio+CLK Architects

Parleu amb els nostres experts

Edifici d'oficines situat a prop del centre comercial d'El Corte Inglés al passeig de la Castellana, en l'únic solar en l'actualitat disponible en aquesta gran artèria de la ciutat de Madrid, a l'entorn financer conegut com a AZCA i davant l'edifici d'especial protecció torre BBVA de l'arquitecte Saenz de Oiza. L'edifici compta amb una mida de 14.300 m² d'oficines i 10.000 m² d'aparcament.

L'edifici suposa el primer disseny de l'estudi Heatherwick a Espanya, associat amb l'estudi local CLK Architects i SOCOTEC com a encarregat de tota l'enginyeria i estratègia de sostenibilitat del projecte.

El disseny implementa els conceptes de baix impacte en petjada de carboni, així com la circularitat, buscant un disseny de zero carboni, partint des de l'elecció dels materials i arribant a implementar estratègies bioclimàtiques que permeten catalogar l'edifici com Net Zero Building.

Principals inputs de SOCOTEC per aconseguir un edifici de zero carboni:

Edificio Castellana Sostenible Corte Inglés
01 / 05

La participació de SOCOTEC en aquest tipus de decisions neix des de les primeres etapes del projecte i es desenvolupen fins a la fase final, realitzant els càlculs de petjada de carboni per a totes les disciplines, i posant-lo en context amb un sistema de construcció tradicional.

Vols saber més sobre els nostres projectes? Contacte

Contacta amb nosaltres