Universitario Infanta Sofía

Comencen els treballs de reforma de l'Hospital Universitari Infanta Sofia a Madrid, sota la direcció tècnica de SOCOTEC

dt. 25/07/2023 - 10:16

La Comunitat de Madrid impulsa un projecte d'ampliació del complex sanitari, específicament l'Hospital Universitari Infanta Sofia a San Sebastián de los Reyes.

 

Sota la direcció de SOCOTEC, s'estan fent treballs de reforma que busquen obrir i ampliar la Torre 4 de l'hospital, afegint 4.200 metres quadrats nous a les instal·lacions existents.

La reforma, la finalització de la qual està prevista per al primer trimestre de 2024, inclourà la construcció de quatre plantes addicionals a la Torre 4. Aquestes plantes albergaran l'Hospital de Dia Oncològic-Hematològic, on s'oferiran tractaments especialitzats per a pacients que necessitin atenció ambulatòria en aquestes àrees. A més, es construiran prop de 60 habitacions noves a la cinquena i sisena planta, que permetrà augmentar la capacitat de l'hospital per atendre més pacients.

Per dur a terme aquesta remodelació interior, SOCOTEC serà responsable de la direcció facultativa i la coordinació del pla de seguretat i salut de les obres. En total, la superfície construïda que abastarà aquesta reforma serà de 5.760 m².

 

Enginyeria per construir hospitals més saludables i confortables.

Una de les característiques més destacades d'aquesta reforma és la inclusió d'una setena planta de coberta dedicada a la zona d'esbarjo i rehabilitació a l'aire lliure per a pacients i els seus acompanyants. Aquest espai serà especialment dissenyat per brindar un ambient tranquil i relaxant que contribueixi al benestar i la recuperació dels pacients.

A més de les millores en la infraestructura sanitària, SOCOTEC té com a missió materialitzar i gestionar l'execució de les obres per aconseguir fer realitat el disseny que posa èmfasis en aspectes salutogènics, posant al pacient i la seva cura al centre a través dels espais.

Vols saber més sobre les nostres notícies? Contacte

Contacta amb nosaltres