Grup Socotec es posiciona com a líder europeu en serveis de TIC per a la construcció després de l'adhesió de Bac Engineering Consultancy Group

dt. 21/03/2023 - 10:29

Després d'un any de l'anunci de l'adquisició de BAC Engineering Consultancy Group per part de Socotec, l'empresa de consultoria d'enginyeria líder al mercat espanyol, s'ha completat la seva integració amb el canvi de nom a Socotec Spain.

 

Amb aquesta acció, es pretén potenciar la marca i millorar la seva capacitat d'actuació internacional, oferint una gamma més àmplia de serveis d'enginyeria integral en tot el cicle de vida de les infraestructures.

Aquesta integració permetrà a Socotec Spain aprofitar l'experiència i la presència global de Socotec per millorar la seva oferta de serveis en àrees clau com la inspecció, assajos i certificació, consolidant el Grup Socotec com a líder europeu en serveis de TIC dins del mercat de la construcció.

L'enfocament integral en sostenibilitat de BAC Engineering impulsa el seu lideratge en el mercat espanyol d'enginyeria al costat de Socotec.

BAC Engineering Consultancy Group és una de les principals empreses d'enginyeria del mercat espanyol, que ha experimentat un creixement exponencial en els últims anys. La companyia ha participat en grans projectes i infraestructures a escala nacional i internacional, incloent-hi el nou edifici d'El Corte Inglés, la Torre Mercury disenyada per Zaha Hadid, la direcció d'obres de l'L9 a Barcelona, l'intercanviador a Valdebebas, així com importants campanyes d'auscultació per a infraestructures i estudis geotècnics per a l'ampliació del port de Barcelona.

La visió de BAC Engineering, basada en l'enginyeria integral durant tot el cicle de vida de les infraestructures, s'enfoca en solucions circulars i sostenibles. Això fa que els seus projectes siguin un referent en el canvi cap a la sostenibilitat de les infraestructures, cosa que els ha permès posicionar-se com a líders en el seu sector.

 

Fortalesa de l'enginyeria espanyola amb representació internacional.

L'adhesió de Bac Engineering Consultancy Group al Grup Socotec ha permès a l'empresa ampliar la seva presència i cartera de serveis en diversos sectors, incloent-hi Obra Civil, Medi Ambient i Energia, Indústria, Oil and Gas, Naval, Edificació, Ciutats i Mobilitat, oferint solucions adaptades a les necessitats reals dels seus clients a tot el món. La combinació de recursos i experiència d'ambdues empreses ha creat una sinergia única que millora l'exportació del talent de l'enginyeria espanyola resta del món.