Realitzem el Pla director del port de Badalona.

Informació general

Nom del projecte: urbanització del port de Badalona

Data (any): 2012

Client: Marina de Badalona

 

Resum del projecte

El projecte d'urbanització del front marítim de Badalona preveu la construcció d'un moll longitudinal que s'endinsarà perpendicularment a la costa uns 350 m.

 

Detalls del projecte

L'objecte d'aquest projecte és definir íntegrament les obres relatives a la urbanització del sector 4.2.1 de Marina Badalona, corresponents a la finca situada entre el Museu del Còmic i l'Hotel Port de Badalona. Això inclou la definició de geometria, espais per als vianants, equipaments urbans, implantació de serveis per abastir futures noves edificacions, plantacions, paviments, mobiliari, etc. 

Definir eixos per als vianants, prioritzant la comunicació entre els passejos marítims a banda i banda del nou port, el que anomenem costat Badalona, que ja està gairebé totalment consolidat, i el costat de Sant Adrià, que s'ampliarà per connectar amb la zona del Fòrum.

Creació d'un nou parc urbà com a prolongació del canal del port, que ajudi a mantenir el diàleg entre la zona portuària, la plaça del President Tarradellas i el Pavelló Olímpic.  

Potenciar els dos recorreguts com a eixos cívics que ajudin a estructurar l'espai urbà en tota aquesta àrea, un en sentit mar-muntanya i un altre paral·lel a la línia de costa.

Ubicació d'un aparcament subterrani al costat muntanya de la via del tren per donar servei als nous espais urbans i equipaments públics, i alhora facilitar l'accessibilitat a tota l'àrea del polígon i els passeigs marítims.

Vols saber més sobre els nostres projectes? Contacte

Contacta amb nosaltres