L'equip professional de SOCOTEC ha dut a terme el disseny estructural i la direcció d'obra del projecte de construcció de l'edifici Foredeck a València.

Informació general

Data (any): 2005 - 2006

Client: David Chipperfield y Fermín Vázquez i b720 Arquitectos 

Ubicació: València - Espanya

Parleu amb els nostres experts

Resum del projecte

L'edifici Foredeck, segons s'especificava en el concurs convocat per a la seva execució, havia de convertir-se en el símbol de l'edició número 32 de l'America's Cup per a acabar representant amb el temps el motor de la renovació urbana del port de València.

 

Edifici Foredeck America's Cup

Detalls del projecte

L'edifici està format per quatre plantes que es dissenyen com a nivells flotants. La seva geometria bàsica consisteix en quatre cobertes apilades i superposades de diferents longituds, que van des dels 52x32 m del segon pis fins als 68x43 m del tercer.

Cadascun d'aquests nivells està suportat íntegrament per quatre elements troncals de formigó que oculten els accessos verticals de l'edifici.

L'aspecte més singular del Foredeck és el seu complex entramat, amb claraboies de 30 m i forjats en voladís de 14 m que són prou forts per satisfer el seu propòsit com a coberta de visió pública. L'edifici es va completar en menys d'un any, des de l'anunci de l'avantprojecte escollit pel jurat fins al lliurament de l'estructura acabada.

Vols saber més sobre els nostres projectes? Contacte

Contacta amb nosaltres