direccion-obras-union-tranvia-avenida-diagonal

Direcció de l'obra de la connexió del tramvia a l’avinguda Diagonal de Barcelona

Participació en la direcció de les obres del tramvia de Barcelona en el tram que uneix la zona central de la ciutat.

Informació general

Data (any): 2022 – en curs

Client: BIMSA i ATM

Ubicació: Barcelona - Espanya

Propietat fotografia: ©SOCOTEC Spain

Parleu amb els nostres experts

Resum del projecte

L'objectiu del projecte és implementar una línia de tramvia al llarg de l'avinguda Diagonal de Barcelona, connectant les places de Francesc Macià i Glòries, així com les línies de Trambaix i Trambesòs que ja estan en funcionament.

Actualment, es troba en execució la primera fase de les obres, que abasten la implementació del tramvia a l'avinguda Diagonal des de la plaça Glòries (incloent-hi la connexió amb la línia Trambesòs) fins al carrer Girona.

Detalls del projecte

La primera fase del projecte, que en l'actualitat es troba en execució, té com a objectiu establir una connexió provisional entre les places Francesc Macià i Glòries mitjançant la implementació d'una prolongació de la xarxa de tramvia de Trambesòs. Aquesta nova branca anirà des de la plaça Glòries per Diagonal fins al carrer Girona, i es reestructurarà l'explotació de les línies ja en servei.

A més, aquesta primera fase inclou la reurbanització de l'avinguda Diagonal, des del carrer Girona fins a la plaça Glòries, on s'integrarà la implementació del tramvia amb el projecte del parc de Canòpia i es construirà una nova estació intermodal per connectar el tramvia amb la xarxa de metro i les línies d'autobusos urbans.

Vols saber més sobre els nostres projectes? Contacte

Contacta amb nosaltres