Avaluació i estructuració de viabilitat per a l'APP CDEC - Complex Cultural i Esportiu El Campín.

Informació general

Nom del projecte: Complex Cultural i Esportiu el Campin

Client: APP CDEC

Ubicació: Bogotà - Colòmbia

 

Detalls del projecte

La Unidad Deportiva el Campín manca d'infraestructures lúdiques, culturals i esportives que integrin l'esport d'alt rendiment i el recreatiu. A més, la infraestructura existent manca d'espais artístics, serveis gastronòmics, oci, emprenedoria i zones comercials. Cal una reformulació de l'espai públic, incloent-hi el soterrament de les zones d'aparcament, per millorar la connectivitat i la seguretat.

El projecte busca convertir la zona en un nucli turístic destacat, amb diverses activitats artístiques, culturals, esportives, lúdiques i comercials. Se centra en la creació d'un entorn inclusiu que fomenti la interacció social i el gaudi per a residents i visitants. Es proposa una intervenció estratègica en una àrea d'aproximadament 174.000 m², destacant la seva ubicació privilegiada, accessibilitat i integració amb l'entorn urbà.

Parleu amb els nostres experts

 

  • Socotec està duent a terme la revisió de l'estructuració de l'etapa de viabilitat del projecte d'Associació Publicoprivada (APP), d'iniciativa privada sense desemborsament de recursos públics, conegut com a APP CDEC Complex Cultural i Esportiu El Campín.
  • La tasca de Socotec consisteix a analitzar detalladament el pla d'intervenció suggerit, avaluant la seva viabilitat tècnica, econòmica i social.
  • L'objectiu d'aquesta revisió és garantir que el projecte compleixi amb els estàndards requerits, maximitzant els beneficis per a la comunitat i assegurant la seva sostenibilitat a llarg termini.
  • Es busca obtenir una visió integral i fonamentada del projecte a través de la revisió de la viabilitat, la qual cosa permetrà prendre decisions informades i dissenyar una infraestructura d'acord amb les necessitats i expectatives dels usuaris.

 

Vols saber més sobre els nostres projectes? Contacte

Contacta amb nosaltres