Construmat

Corrochip, sostingut per SOCOTEC, premiat a Construmat

dc. 24/05/2023 - 01:26

El projecte Corrochip, desenvolupat amb l'assessorament tècnic de SOCOTEC per a Witeklab, ha estat guardonat al congrés de la construcció Construmat amb el premi a la digitalització a la construcció.

Durant la jornada de digitalització de Construmat es va dur a terme la cerimònia de lliurament del premi, la qual va comptar amb la participació de Guillem Baraut, CEO de Socotec Spain, Abel Domato, gerent general de Control de Qualitat i Geotècnia, i membres de l'equip de Control de Qualitat de Socotec. Durant la presentació, es van destacar els avanços aconseguits en la implementació del sistema Corrochip en diverses infraestructures gestionades per ACCIONA, com el port de Gijón i l'AP-2.

Una tecnologia que promou la seguretat i la qualitat en l'entorn construït

Durant la presentació, Abel Domato, gerent general de SOCOTEC, va emfatitzar la importància de treballar cap a la durabilitat tant de les infraestructures existents com de les futures. Segons les seves paraules, "a SOCOTEC prioritzem la seguretat, la durabilitat i l'eficiència per als usuaris a través del manteniment predictiu, integrant-lo des de les primeres etapes del projecte d'infraestructura i promovent la sostenibilitat al llarg de tot el seu cicle de vida".

En línia amb això, SOCOTEC es compromet amb el desenvolupament de sistemes de monitoratge en temps real de l'estat de les infraestructures, la qual cosa ofereix un avantatge significatiu en termes de manteniment i garantia de la integritat estructural.

Corrochip

Corrochip

Corrochip: un sistema de monitoratge per al manteniment predictiu d'infraestructures

El sistema recolzat per SOCOTEC ha esdevingut una contribució important a la integració de tecnologia en la indústria de la construcció. Mitjançant l'ús de sensors, proporciona informació en temps real sobre l'estat de corrosió del formigó armat. Això es converteix en una valuosa eina per a l'enginyeria, ja que permet anticipar-se a possibles problemes i planificar accions de reparació. A més, segons la visió de SOCOTEC, aquest avanç marca un canvi de paradigma en centrar-se en els requisits de manteniment de l'actiu des de les etapes de disseny.

Vols saber més sobre les nostres notícies? Contacte

Contacta