Socotec-morph UTE

Socotec-Morph al top 3 de la licitació d'avantprojecte EXPO MÀLAGA 2027

dj. 18/05/2023 - 01:42

Socotec-Morph es destaca al concurs de la redacció d'avantprojecte EXPO MÀLAGA 2027 competint amb enginyeries líders mundials, a més de ser l'única enginyeria nacional dins del rànquing de licitadors.

La seva proposta tècnica se situa en segon lloc, demostrant el seu expertise en enginyeria. A més, ocupa el primer lloc en l'oferta econòmica, presentant una proposta financera altament competitiva i favorable per a l'optimització de tot el cicle de vida del projecte.

La proposta de la UTE Socotec-Morph es col·loca en tercera posició global, tenint en compte les experiències i trajectòries professionals dels CV dels participants. Tot i no haver assolit la primera posició en aquest aspecte específic, el seu destacat rendiment en les àrees tècnica i econòmica els ha permès assegurar-se un lloc destacat a la competició.

Socotec-Morph destaca amb una proposta d'enginyeria integrativa i NZEB

L'avantprojecte presentat per Socotec-Morph se centra en el cicle complet de vida de les edificacions del recinte, incloent-hi tant les estructures principals com les àrees externes, tals com punts d'accés, zones d'aparcament i àrees de servei necessàries per al desenvolupament del projecte.

La proposta de l'equip UTE SOCOTEC-MORPH ha estat reconeguda per la seva coherència i el seu enfocament en la integració de l'edifici amb el paisatge. A més, es destaca la seva flexibilitat per a futurs usos, així com el seu enfocament en l'eficiència energètica, amb una edificació que busca ser "Nearly Zero Energy Building". També s'ha valorat la seva incorporació d'elements innovadors en el sistema d'informació i el seu enfocament inclusiu i de gènere mitjançant un procés participatiu en la presa de decisions.

Única enginyeria nacional dins del rànquing

És important esmentar que Socotec-Morph és l'única enginyeria nacional present en el rànquing de licitadors, la qual cosa reforça la seva posició com a líder en l'àmbit de l'enginyeria i la construcció a escala nacional.

Antonio Sánchez, director d'Edificació i Ciutats de l'oficina de Socotec Madrid, ha destacat la importància de competir amb firmes de renom en el sector i ha ressaltat l'enfocament de valor que el seu equip ha aportat a la proposta.

La tercera posició obtinguda per Socotec-Morph en el concurs per a la redacció d'avantprojecte EXPO MÀLAGA 2027 mostra la seva capacitat i experiència en el desenvolupament de projectes d'alta rellevància i el seu compromís amb l'excel·lència en la construcció i planificació urbana.

Vols saber més sobre els nostres serveis? Contacte

Contacta