SOCOTALENT

Programa SOCOTalent per a la cotutorització de treballs de Fi de Grau i Fi de Màster

dv., 08/03/2024 - 20:52

El programa SOCOTalent es distingeix per la seva capacitat per fusionar el coneixement acadèmic amb l' experiència pràctica del món laboral, oferint als estudiants una perspectiva integral i aplicada als seus projectes de recerca.

A més, aquesta col·laboració entre la Universitat de Saragossa i la Càtedra SOCOTEC, pot obrir noves oportunitats per als estudiants de qualsevol universitat en proporcionar-los la possibilitat d'aplicar els seus coneixements en projectes reals i actuals relacionats amb l'àmbit d'actuació de la Càtedra.

El programa busca la millora acadèmica dels alumnes, el desenvolupament de les seves habilitats laborals, l' estímul de la creativitat i la recerca.

Metodologia del programa

El pla de sessions per a la realització del projecte s' organitzarà en quatre etapes clau, proporcionant orientació, informació i suport continu a professors i estudiants:

Objectiu: Proporcionar informació detallada a professors de diverses universitats interessats a participar en el programa.

Contingut: Explicació detallada del programa SOCOTalent, els seus objectius, la col·laboració entre SOCOTEC i les universitats, així com els temes i àrees d'interès. Es presentaran oportunitats per a la participació dels professors en la tutorització dels projectes.

Objectiu: Orientar els estudiants en la planificació i desenvolupament dels seus projectes.

Contingut: Presentació dels temes específics sobre els quals s' han d' enfocar els projectes, l' estructura esperada i exemples de projectes actuals dins de SOCOTEC. S' oferirà una visió completa del procés i es respondran preguntes dels estudiants.

Objectiu: Brindar suport continu als estudiants, resolent dubtes i proporcionant orientació durant l' execució dels seus projectes.

Contingut: Sessió interactiva on els estudiants poden plantejar preguntes i rebre assessorament per superar qualsevol desafiament que puguin enfrontar en el desenvolupament dels seus treballs. Es fomentarà la interacció entre estudiants i tutors.

Objectiu: Avaluar el progrés dels projectes i discutir les perspectives futures dels estudiants en l' àmbit de la sostenibilitat i l' enginyeria circular.

Contingut: Revisió final dels projectes i discussió sobre possibles millores i oportunitats de desenvolupament. S' exploraran les perspectives professionals dels estudiants, destacant com la participació en el programa pot impactar positivament en les seves futures carreres.

SOCOTALENT

Com participar en el Projecte.

Per poder participar en aquest projecte, és requisit obligatori haver-se matriculat en el curs acadèmic 2023-2024 en un Grau universitari o màster i estar realitzant o tenir la predisposició a realitzar un Treball de Fi de Grau/Treball de Fi de Màster.

 

Temàtiques dels projectes

A més, el teu projecte final haurà d'estar vinculat a les temàtiques d'interès per a la Càtedra SOCOTEC, les quals abasten:

  • Aigua
  • Materials
  • Energia
  • Economia circular
  • Sostenibilitat
  • Altres línies de treball relacionades

La connexió del teu treball amb aquestes àrees temàtiques garanteix una sinergia amb els objectius i enfocaments de la Càtedra SOCOTEC, potenciant així la rellevància i aplicabilitat dels resultats obtinguts. Aquest enfocament assegura una integració efectiva dels projectes dels estudiants en el marc de les prioritats i preocupacions actuals en àmbits transcendentals per al desenvolupament sostenible i l' economia circular.

 

Becas Talento

SOCOTALENT

I a més...

En participar en aquest projecte, s'obrirà l'oportunitat de donar els teus primers passos professionals de la mà de SOCOTEC. Aquesta col·laboració ofereix als participants la possibilitat de no només enfortir els seus coneixements acadèmics, sinó també d'aplicar-los en un entorn professional real.

Al seu torn, tindràs l'oportunitat de participar en la II Edició dels Premis Càtedra SOCOTEC, on els guanyadors rebran un premi econòmic.

En participar en aquest projecte, s'obrirà l'oportunitat de donar els teus primers passos professionals de la mà de SOCOTEC. Aquesta col·laboració ofereix als participants la possibilitat de no només enfortir els seus coneixements acadèmics, sinó també d'aplicar-los en un entorn professional real.

Al seu torn, tindràs l'oportunitat de participar en la II Edició dels Premis Càtedra SOCOTEC, on els guanyadors rebran un premi econòmic.

Si ets un professor o un alumne i aquestes interessat a participar en el programa SOCOTalent, ¡posa't en contacte amb nosaltres!

Per obtenir més informació, aclarir dubtes o expressar el teu interès a formar part del programa, pots comunicar-te amb nosaltres.

Vols participar en el programa SOCOTALENT? Contacte

Contacta amb nosaltres