Información general

 

Data: 2023 - Actualitat 

Client: Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible, Direcció General de Carreteres.   

Ubicació: Múrcia, Spain 

Propietat fotogràfica: SOCOTEC 

Enginyeria Civil de Gran Envergadura 

Aquest projecte d' enginyeria d' alta complexitat consisteix la supervisió i gestió de la construcció de la variant A-30 a la província de Múrcia. Aquest ambiciós projecte abasta des del punt quilomètric 0,000 (enllaç amb l'A-30) fins al p.k. 4,320, destacant la creació d'una variant que ampliarà la capacitat de trànsit i millorarà la connectivitat a la regió. 

 

L'Arc Nord-oest de Múrcia s'estén al llarg de 20,7 quilòmetres, començant al nord de l'enllaç d'Archena a l'A-30 i connectant troncalment amb la RM-15 fins a l'enllaç d'Alcantarilla. L'obra es divideix en tres trams (A, B i C), amb un enfocament particular en el tram A, el pressupost d'execució material del qual ascendeix a 40.740.879,49€. 

Parleu amb els nostres experts

Almudena Vecino

Directora de Direcció d'Obres de Madrid - Infraestructures de Transport

Directora de Direcció d'Obres de Madrid - Infraestructures de Transport

1. Viaducte sobre l'A-30:

 

  • Longitud total de 168,235 m amb quatre buits de llums. 

  • Ample del tauler de 13,20 m. 

  • Estructura de biga tipus calaix de cant variable.  Execució en fases, inclòs el desviament d' una calçada de l' A-30. 

 

Arco Noroeste Ingeniería Civil
01 / 05

SOCOTEC Spain, amb la seva experiència en projectes d'enginyeria civil de gran envergadura, assumeix el control i vigilància de les obres de l'Arc Nord-oest de Múrcia. L' atenció detallada a cada component, des dels imponents viaductes fins als passos superiors i inferiors, demostra la capacitat i competència de SOCOTEC Spain en la gestió integral de projectes d' infraestructura. 

Aquest projecte no només marca una fita en el desenvolupament viari de la regió, sinó també reflecteix l'excel·lència tècnica que caracteritza SOCOTEC Spain en l'àmbit de l'enginyeria civil. 

 

 

 

¿Quieres saber más sobre nuestros proyectos? Contacte

Contacta con nosotros