Consultoria per a la realització d'estudis i dissenys per als macroprojectes del municipi de Funza.

Informació general

Data (any): 2017 - actualitat

Client: Alcaldia de Funza

Ubicació: Funza - Colòmbia

 

Detalls del projecte

Dissenys arquitectònics i estructurals per al complex cultural de Funza, a Colòmbia, que es van finalitzar el setembre de 2019. Aquell mateix any Funza va contractar, mitjançant un procés de licitació, el constructor que materialitzava aquests dissenys.

El projecte és de 7.000 m² d'àrea construïda i 2.500 m² d'urbanisme, compost per dos edificis: el primer té com a atractiu principal un auditori amb capacitat per a 600 persones. A més, comptarà amb plataforma per a músics, permetent versatilitat d'esdeveniments i presentacions. També tindrà espais per a camerinos, sales d'assaig, entre d'altres. El segon edifici disposarà d'una sala alterna amb capacitat per a 100 persones, aules de música, salons per a danses, oficines administratives, mòduls per a músics, terrasses i cafeteria al nivell de la placeta principal, aparcament i zones verdes.

Està previst que a finals de l'any 2021 finalitzin les obres i el projecte pugui entrar en funcionament. Sens dubte un projecte dissenyat per SOCOTEC Colòmbia que suposarà una fita en tota la regió de Cundinamarca i en el municipi de Funza. SOCOTEC dona suport al desenvolupament econòmic, cultural i social en l'àmbit municipal i governamental.

Vols saber més sobre els nostres projectes? Contacte

Contacta amb nosaltres