Catalán

SOCOTEC, referent en enginyeria al mercat de Catalunya, rellança la seva nova web en català

dv., 19/01/2024 - 10:56

SOCOTEC, empresa líder en el sector de l'enginyeria E+TIC, ha llançat la seva nova web en català, després de canviar de marca a SOCOTEC.

 

Aquesta decisió s'ha pres per a complir amb el compromís de l'empresa amb la qualitat i l'excel·lència en el servei al client, i per a oferir un servei més proper i personalitzat als seus clients catalans.

SOCOTEC, empresa d'enginyeria amb una forta presència a Catalunya, és líder en serveis d'assajos, inspeccions, obra civil i enginyeria estructural per a infraestructures i edificació.

Compta amb més de 40 anys d'experiència en el sector, i actualment està involucrada en grans projectes nacionals i internacionals com l'enginyeria estructural de la Mercury Tower de Zaha Hadid a Malta, la direcció de l'obra de l'intercanviador de Valdebebas a Madrid o la campanya de geotècnia per a la futura ampliació del port de Barcelona.

El català ha estat sempre present en els canals de comunicació de SOCOTEC. L'empresa reforça aquest compromís amb la llengua catalana rellanzant la versió en català de la seva web i oferint una newsletter mensual amb les últimes notícies d'enginyeria en català i castellà

"SOCOTEC està compromesa amb la qualitat i l'excel·lència en el servei al client"

Guillem Baraut - Conseller Delegat

El grup SOCOTEC, present en més de 26 països, ofereix des de les seves plataformes geogràfiques els serveis específics per al mercat local, amb l'equip i la capacitat tècnica de l'empresa líder mundial en TIC del sector de la construcció. Aquesta decisió forma part de la estratègia de SOCOTEC d'oferir serveis d'enginyeria de qualitat i adaptats a les necessitats específiques de cada mercat.

Vols saber més sobre els nostres serveis d'enginyeria? Contacte

Contacta els nostres experts

Contacta