bac-socotec-acredita-medicion-aislamientos-acusticos

SOCOTEC s'acredita per al mesurament d'aïllaments acústics

dl. 19/12/2022 - 09:28

SOCOTEC ha aconseguit l'acreditació com a entitat de control en l'àmbit de la prevenció de la contaminació acústica (EC-PCA).
 

Amb l'habilitació com a entitat col·laboradora, es pretén garantir la qualitat dels tècnics i de les empreses dedicades al mesurament i l'avaluació de la contaminació acústica.

SOCOTEC ha aconseguit l'acreditació com a entitat de control en l'àmbit de la prevenció de la contaminació acústica (EC-PCA) de la Generalitat de Catalunya en el camp "mesurament de la qualitat acústica de l'edificació (QE)" i els següents subcamps:

  • Mesurament d'aïllament acústic a soroll aeri entre locals.
  • Mesurament acústic a soroll d'impactes.
  • Mesurament d'aïllament acústic al soroll aeri per a façanes.

 

Amb l'habilitació com a entitat col·laboradora es pretén garantir la qualitat dels tècnics i de les empreses dedicades al mesurament i l'avaluació de la contaminació acústica, havent de complir uns requisits organitzatius i de qualitat, així com uns requisits tècnics pel que fa al personal i la disponibilitat d'equips.

El Decret 176/2009 del 10 de novembre, pel qual s'aprova el desplegament de la Llei 16/2002 del 28 de juny de protecció contra la contaminació acústica, crea la figura d'entitats de prevenció de la contaminació acústica com a entitats col·laboradores de l'administració.

Vol saber més sobre les nostres accions? Contacte

Contacta amb nosaltres