Futur civil socotec

Socotec a Futur Civil: connectant talent amb el mercat per al desenvolupament professional

dc. 10/05/2023 - 03:19

L'esdeveniment Futur Civil, organitzat per l'Escola de Camins de la UPC, ofereix una plataforma per connectar els estudiants amb empreses líders de la indústria i conèixer de primera mà les oportunitats de treball i desenvolupament professional. Socotec ha participat una edició més, per donar suport a la promoció del talent i la captació de nous professionals per al sector.

Aquest passat abril es va fer la darrera edició de Futur Civil, una fira d'ocupació organitzada per l'Escola de Camins de la UPC, per connectar estudiants universitaris amb el món laboral en el camp de l'enginyeria civil. Socotec va participar activament en l'esdeveniment per donar suport a la incursió dels estudiants en el mercat laboral i donar a conèixer els seus plans de creixement professional al sector.

Durant la fira, Socotec va presentar les seves oportunitats laborals i programes de desenvolupament professional per a estudiants i professionals interessats en l'enginyeria civil. A més, els assistents van poder conèixer de primera mà l'equip d'obra civil de l'empresa i fer networking amb els representants de Socotec.

L'èxit de la convocatòria de Futur Civil demostra l'interès i la demanda dels estudiants i professionals en el sector de l'enginyeria civil per oportunitats de desenvolupament professional i laboral. Empreses com Socotec tenen un paper important en la captació de talent i en la formació de nous professionals per al sector, la qual cosa garanteix el seu creixement sostenible i pròsper en el futur.

 

Oportunitats de creixement professional a Socotec

La participació de Socotec a Futur Civil va ser molt ben rebuda pels estudiants universitaris, els quals van aprofitar l'oportunitat per entregar els seus currículums i conèixer més sobre els serveis i sectors de Socotec. A més, es van completar totes les cites d'entrevistes amb l'equip de projectes d'obra civil, que incloïa Albert Cruz, un exalumne de l'escola i participant anterior de Futur Civil, qui actualment treballa a Socotec. Segons Cruz, "és una gran oportunitat poder conèixer les principals enginyeries del mercat des de l'escola i en el meu cas personal, em va ajudar a obtenir una oportunitat professional a Socotec".

És fonamental que les empreses del sector de l'enginyeria civil identifiquin i atreguin el talent des de la mateixa universitat. És per això que Socotec promou la formació i el creixement professional dels estudiants universitaris, per assegurar un futur pròsper i sostenible tant per a la indústria com per a la societat en general.

 

"És una gran oportunitat poder conèixer les principals enginyeries del mercat des de l'escola i en el meu cas personal, em va ajudar a aconseguir una oportunitat professional a Socotec".

Albert Cruz, enginyer d'obres públiques i estructurals a Socotec

Vols saber més sobre les nostres accions? Contacte

Contacta