bac-socotec-participa-desarrollo-puente-portable-vigas-tensairity

SOCOTEC participa en el desenvolupament d'un pont portable amb bigues Tensairity

dv. 02/12/2022 - 09:39

SOCOTEC participa en el desenvolupament d'un pont portable. Projecte que és finançat pel Ministeri de Ciència.

El projecte és finançat pel Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats dins del Subprograma Reptes Col·laboració en el marc del Programa de Foment R+D+I orientat a reptes de la societat.

En aquest projecte es dissenyarà, fabricarà i demostrarà un pont únic, modular, ultralleuger i portable (PS-Bridge), especialment destinat a situacions d'emergència quan es requereix el desplegament ràpid d'un mitjà que permeti restaurar les comunicacions.

La solució que PSTECH, amb la col·laboració de CIMNE i SOCOTEC, pretén treure al mercat, PS-Bridge, es basa en el desenvolupament i aplicació d'una innovadora tecnologia denominada Tensairity. Aquesta tecnologia permet reduir el pes dels ponts temporals, disminueix el volum necessari per a transport i redueix l'esforç necessari per a aquest i el seu muntatge. Aquests avantatges són vitals en el cas dels ponts temporals, la qual cosa aportarà una solució innovadora al sector, facilitant l'accés d'ajuda humanitària a les zones altament devastades per desastres naturals.

 

  • Referència: RTC-2017-5872-8
  • Nom: Reptes Col·laboració 2017
  • Membres del consorci: CIMNE i BAC ENGINEERING CONSULTANCY GROUP SL, EMPRESA SOCOTEC
  • Dates: 01/07/2018 - 30/06/2020
puentes-portables

    Vol saber més sobre les nostres accions? Contacte

    Contacta amb nosaltres