Congreso de Monitoring

SOCOTEC enforteix el seu lideratge en Monitoring amb la celebració del II Congrés d'Auscultació a Espanya

dj. 27/04/2023 - 12:37

El II Congrés d'Auscultació reunirà reconeguts experts nacionals i internacionals en el camp de la instrumentació geotècnica i estructural, i on es presentarà les darreres tendències en monitoratge.

L'esdeveniment que es durà a terme el 8 de juny reunirà reconeguts experts nacionals i internacionals del sector presentant les tècniques de monitoratge més avançades utilitzades a escala global per avaluar i gestionar la integritat d'infraestructures com ponts, edificis, preses i túnels. A més, s'abordaran eines innovadores per millorar la gestió de dades obtingudes en aquests processos.

El programa del congrés comptarà amb destacats ponents, com Josep Raventós, manager de Geotècnia i Auscultació a SOCOTEC Spain, Filippo Bastianini, director de SOCOTEC Photonics, expert en el disseny, instal·lació i explotació de sistemes d'instrumentació amb fibra òptica, i Daniel Thompson de SOCOTEC UK, entre altres líders del sector. També es reservarà un espai exclusiu per a activitats de networking i proves de productes, on es presentaran les últimes novetats d'empreses líders en tecnologia de monitoratge, com Worldsensing i Topcon.

L'esdeveniment es durà a terme al prestigiós Institut Eduardo Torroja de Madrid, reconegut centre de recerca i ensenyament en enginyeria civil, estructural i de materials. A més de ser un entorn propici per a l'intercanvi de coneixements, els assistents tindran l'oportunitat de conèixer aquest emblemàtic edifici de l'arquitectura nacional.

Destacada participació de Worldsensing, Topcon i Geosense al congrés de monitoratge de SOCOTEC

En el marc d'aquest exclusiu congrés, destaca la participació d’empreses líder en tecnologia de monitoratge: Worldsensing, Topcon i Geosense. Les tres companyies són reconegudes a escala mundial pel seu lideratge en el desenvolupament de solucions innovadores per al monitoratge d'infraestructures.

Worldsensing, líder en solucions de IoT i monitoratge d'infraestructures, presentarà durant la conferència la seva última tecnologia. L'empresa s'ha destacat per la seva capacitat per crear solucions intel·ligents i segures que permeten el monitoratge en temps real d'estructures i infraestructures crítiques. La seva presentació al congrés promet ser un dels moments més destacats, especialment per a aquells interessats a conèixer les últimes tendències en solucions de IoT i monitoratge d'infraestructures.

Per la seva banda, Topcon, reconeguda empresa especialitzada en enginyeria i tecnologia geoespacial, oferirà una ponència centrada en el monitoratge automàtic d'infraestructures. Topcon ha desenvolupat solucions innovadores en camps com la topografia, la cartografia i l'agricultura de precisió. La seva presentació s'enfocarà en l'aplicació de la tecnologia geoespacial per al monitoratge i l'anàlisi de terrenys i infraestructures, oferint una visió completa de les possibilitats que ofereix aquesta àrea.

Geosense és un dels principals fabricants i proveïdors d'instruments per a les indústries geotècniques, d'enginyeria civil, mineria i medi ambient a Europa. Els seus productes s'utilitzen en projectes importants en més de 68 països. S'especialitzen en la fabricació de sensors de cable vibrant i MEMS, i també ofereixen sistemes automatitzats d'adquisició de dades, incloent-hi sistemes sense fil.

La participació en el II Congrés d'Auscultació és gratuïta, però, a causa de la capacitat limitada de l'esdeveniment, les places són limitades. Si desitges assistir, et recomanem completar el formulari d'inscripció que està disponible en el següent enllaç.

Vols assistir al II Congrés d'Auscultació de SOCOTEC Spain? Contacte

Inscriu-te omplint el formulari del següent enllaç. Places limitades.

Inscriu-te ara