Socotec millora la seguretat i la fiabilitat de les seves inspeccions de tancs d'emmagatzematge

dt. 24/10/2023 - 04:35

SOCOTEC adquireix nous equips de Tank Floor Scanner per realitzar inspeccions més efectives i segures.

Aquests equips utilitzen la tecnologia de flux magnètic (MFL) per detectar defectes al fons dels tancs.

Per garantir l'ús correcte d'aquests equips, membres de l'equip del laboratori d'inspeccions de SOCOTEC es van traslladar a les instal·lacions de MFE Enterprises a Austin, Texas, on van rebre una formació immersiva que va incloure classes teòriques i pràctiques, així com sessions de treball amb altres professionals internacionals

Nous equips de Tank Floor Scanner per a inspeccions més efectives i segures

El Mark IV Tank Floor Scanner és un escàner de tancs d'emmagatzematge d'última generació que utilitza la tecnologia de flux magnètic (MFL) per detectar defectes al fons dels tancs. Aquest equip és molt lleuger i fàcil de manejar, el que permet als tècnics de SOCOTEC realitzar inspeccions de forma més ràpida i segura.

A més, el Mark IV Tank Floor Scanner ofereix una major precisió i fiabilitat que altres escàners de tancs. El seu programari de mapatge intuïtiu permet als tècnics crear un mapa complet del fons del tanc en qüestió de minuts. A més, l'escàner té una funció de seguiment de la velocitat que garanteix que els tècnics estan escanejant a la velocitat òptima.

La millora contínua i la innovació són fonamentals per garantir la fiabilitat de les inspeccions de tancs. Amb la incorporació d'aquests nous equips, SOCOTEC reafirma el seu compromís amb la seguretat i la qualitat dels seus serveis.