Formacion-construccion-circular-sostenible

SOCOTEC aposta per la tendència que marcarà el futur de la indústria de la construcció: "estudiar per desaprendre"

dj. 16/02/2023 - 09:15

L'educació és el motor principal per afrontar els reptes del futur, experts de Socotec Spain com el seu propi CEO Guillem Baraut, contribueix en programes de formació, recerca i divulgació per enfortir les capacitats col·lectives.

Socotec Spain s'associa amb institucions referents, aportant experiència de projecte i compartint l'actitud curiosa dels nostres professionals per la millora tècnica i impacte positiu en l'exploració de noves idees. D'aquesta manera, Socotec Spain es compromet per connectar les necessitats del mercat cap al desenvolupament de noves capacitats en temes cabdals com la digitalització, la industrialització i la sostenibilitat.

Transformació estratègica en l'aplicació d'innovació i recerca

La tecnologia aplicada transforma el concepte de creació, sistemes constructius, fins i tot de producció. En el cas de la fabricació additiva, el Postgrau en Arquitectura d'Impressió 3D de l'Institut Avançat d'Arquitectura de Catalunya, explora els límits en el disseny, on entendre la dinàmica estructural és cabdal i el coneixement del qual es contribueix des de l'expertise de Socotec Spain en solucions complexes d'enginyeria estructural.

Aconseguir dissenys estructurals òptims requereix entendre l'estructura com a contribució per integrar solucions per a la descarbonització, l'eficiència energètica o la circularitat, necessitats que Socotec Spain promou participant com a jurat d'experts dels premis a la Council on Tall Buildings and Urban Habitat - CTBUH.

 

 

Entenem que el gran repte del sector requereix establir com la indústria proporciona solucions tècniques responsables i compromeses amb el medi ambient, l'economia i la societat. I d'aquest fort compromís, neix el lideratge en formació per a circularitat en múltiples associacions i empreses, com el Màster de Construcció Circular i Sostenible de Zigurat Global Institute of Technology, dirigit per Guillem Baraut CEO de Socotec Spain, i amb part de l'equip docent format pels nostres experts.

Es tracta de l'aposta per l'enginyeria per al cicle de vida, garantint la fiabilitat en l'operació de les nostres infraestructures, i on el manteniment es posiciona com la clau per a la sostenibilitat. Els serveis d'inspecció en termografia infraroja i ultrasons de Socotec Spain són referents en el mercat internacional. Cooperem al costat de la certificadora ITZAM, en la instrucció de cursos de Categoria I i II en termografia i Categoria I en ultrasons.

L'aprenentatge que impulsa l'evolució del sector de la construcció

L'adaptació contínua del mercat ens obliga a evolucionar les nostres capacitats per brindar la qualitat en tot el que fem. Es converteix en un benefici col·lectiu en múltiples direccions, treballadors, clients i usuaris, tant avui com en el futur. A Socotec Spain entenem que l'aprenentatge mai s'ha d'aturar.

Vol saber més sobre els nostres serveis d'edificació? Contacte

Contacta amb nosaltres